.

.

BASEQI Aluminijuma 128GB memorijsku Karticu za MacBook Pro Mrežnice 13 Skladište Proširenje Karticu(modle 303M)

BASEQI Aluminijuma 128GB memorijsku Karticu za MacBook Pro Mrežnice 13 Skladište Proširenje Karticu(modle 303M)

KM 142.00

Dostupnost
Dostupno za naručivanje


Opisi :
Traži dodatne pamćenje skladište Kapaciteta?
Ninja Nevidljivi Voziti 128 GB su aluminijske SD kartice koje se uklapa 100% u tvojoj Macbook bez bilo neugodno protrusions.
Disk je 128 GB u građen pamćenje skladište kapacitet, NE moraš kupiti dodatne memorijske kartice. Jednostavno mjesto Nindža Nevidljivi Voziti 128 GB u tvoj Macbook i dobiti 128 GB dodatnih skladišni prostor za tvoj kompjuter odmah. Koja je razlika između i SDM Serija Na i SDA Serije ? U i SDA Serija je samo adapter. To NE dolazi sa bilo sjećanje skladište kapaciteta. Morat ćeš kupiti dodatnih mikro SD kartice i ubacite to u to kako da ga koristi.
Ali, i SDM Niz dolazi sa 128 GB u građen pamćenje skladište kapaciteta. Ne treba da kupi odvojiš mikro SD kartice. Samo ubaciti u kompjuter i počni da koristiš to odmah. Ninja Nevidljivi Voziti ima brzo čitanje & pisanje brzinu!
Čitanje i pisanje brzinu Nindža Nevidljivi Voziti 128 GB je 99 MB/s i 90 MB/s respektivno. Ovo je brže nego što je većina od SD vozi na tržištu. Šta je tako posebno u vezi Nindža Nevidljivi Voziti 128 GB? Pružamo više disku - Osećam se kao da te nikad nije dovoljno disku na Macbook? Ninja Nevidljivi Voziti 128 GB je dizajniran da postala ekstra i trajno disku za tvoju Macbook. Eksterijer je napravljen od sjajne aluminijuma - To je isti materijal i boju kao vaša Macbook. Ninja Nevidljivi Voziti 128 GB je dizajniran da maskiranju i uklopiti savršeno sa tvojim Macbook. To je skoro fizički neuništiv - Nindža Nevidljivi Voziti je SIGURNO sekundarni pogon. Predlažem da korisnike da sve svoje važno datoteke na njoj. Ako ti Macbook prelomi, možete ukloniti Nindža Nevidljivi Voziti kad god, i ima pristup ovom važno datoteke! Sedi 100% vodu i skriveno u vašoj Macbook - Naš Nindža Nevidljivi Voziti uklapa u tvoj Macbook sa NULA protrusions. Tko želi SD kartice to protrudes iz tvog kompjutera u svakom slučaju? Ovo je JEDINSTVENO proizvod na cijelom svijetu. Lako fizički izvući - Ova vožnja sjedi 100% u tvoj Macbook, pa kako da te odnesem? Napravili smo poseban jarak na ivici Nindža Nevidljivi Voziti 128 GB, možeš da ga izvučeš lako sa noktima. Imamo patent za ovaj dizajn to znači da ti ne MOGU naći sličan proizvod nigdje drugdje. Kako da koristim ovo? Ubacite tvoje Ninja Nevidljivi Voziti 128 GB u tvoj Mac Book. Novi disk ikona će se pojaviti na tvom OSX desktop i možete da koristite ovu novu disk kao sekundarni pogon i skladišnog prostora. Čestitam! Sada imaš viška 128 GB kao srednjih disku. Možda mjesto tvoje slike, filmovima i druge važne dosijee u ovo novi pogon!
Mi smo Onda fanatici sebe, i znamo da Jabuka fanovi samo želim vrhunskog kvaliteta proizvoda. U Baseqi Dizajni, naš zadatak je da se stvori neverovatno proizvoda u vrhunska cijene!
Pa biti siguran da kupim Nindža Nevidljivi Voziti 128 GB danas!
Postoje 4 različita modeli stvorio za sve modeli Macbook. Ako nisi sigurna kako da identifikujem tvoje Macbook je model , klik na "Kako identificirati Macbook pro modela" link ispod! Model u Skladu sa i SDM103 MSV
Sve Mac Book Zrak 13 Godina",
i SDM303 MSV Sve Mac Book Pro Mrežnice 13" i SDM503 MSV Mac Book Pro Mrežnice 15" (Mid 2012, Rano 2013) i SDM504 MSV
Mac Book Pro Mrežnice 15" (Kasno 2013, Mid 2014 i nakon)
O Shpping :
Zašto Ali Express Isporuka?
Kada si stavio tvoj red na Ali Express, prodavac će poslati paket da nam brodskih centar.
Odavde možemo da se uvjerim da je vaš paket je poslan na vrijeme i da ćemo dodati praćenja informacija da je tvoj red detalje tako da možeš pratiti
tvoj paket gdje god i kad god želiš.
Koliko je potrebno za moj paket da stigne ako koristim Ali Express Isporuka?
Aliexpress Premije pošiljke su procjenjuje isporuka put od 7 do 35 radnih dana, ovisi, differnet zemlja je različita isporuka vremena .

Specifikacija

Kapacitet:
128GB
Paket:
Da
Pročitao/Brzinu Napisati:
90MB/S.
:
303M
:
baseqi
:
SD Kartice

Uz robu koja se daje prilikom kupovine